MENU

scheepsinterieur multifunctioneel schip – ZWERVER I

Opdrachtgever
Van Stee Offshore, Harlingen
Uitgevoerd in
juni 2020

Scheepsinterieur multifunctioneel schip – ZWERVER I

In aanvulling op de vloot van Van Stee Offshore werd de Zwerver I verbouwd tot modern multifunctioneel schip met DP-2 systeem en speciaal geschikt voor ondieptes. De afmetingen zijn flink, nl. 68 x 24 m en ze biedt ruimte voor 58 personen in 30 accommodaties. Het schip bevat 4 decks, inclusief benedendeck.

Comfort

De messroom heeft een professionele keuken met uitgiftebuffet en is warm en gezellig ingericht door middel van treinzitjes en losse tafels. De relaxroom biedt plaats voor tientallen personen, waarbij extra aandacht is besteed aan de dynamiek in de ruimte door zitmogelijkheden op verschillende niveaus, bar, loungehoek en comfortabele fauteuils.

Refit

Een refit/verbouwing is wezenlijk anders dan de nieuwbouw die de vorige Zwervers waren. Met een refit moet het interieurontwerp (deels) worden aangepast aan bestaande, blijvende items zoals wandkleuren en indelingen. Door een fris kleurenpalet toe te passen, is het ‘oude schip’ zo goed als verdwenen, waardoor deze weer prachtig aansluit op de bestaande vloot.

Met de afmetingen van dit schip ontstaan veel ruimtes waar minimaal contact is met buiten. Dit vraagt om grote visuals en sprekende wandkleuren en meubilair. Een rode draad in de bestaande vloot, zijn de houtdecors op de meubels. Deze warmte is wenselijk op een schip, wat zich op dit schip ook weer bewijst. Hierin is het houtdecor ook toegepast op alle vloeren.

Een mooi en bijzonder schip: exterieur, maar ook interieur. Een geslaagd project voor alle partijen.

scheepsinterieur multifunctioneel schip – ZWERVER I projecten
Scheepsinterieur Multicatbekijk
alle projecten bekijken? BEKIJK OVERZICHT
CERTIFICERING EN PARTNERS
© Copyright 2024 - ontwerp en realisatie vansander.nl