MENU

Interieurontwerp

Graag laat ik u met een eenvoudig of juist uitgebreid interieurontwerp zien dat iedereen het in zich heeft om een persoonlijk interieur te creëren. Vaak heeft u het plaatje al gereed in uw hoofd, maar ontbreekt het u aan overzicht om de juiste keuzes te maken.

Ik help u graag om balans en persoonlijkheid aan het interieur toe te voegen, waarin het praktische aspect ook wordt meegenomen. Ik kijk hierbij naar de samenstelling van uw huishouden, aantal personen, leeftijden, dagelijkse routines, hobby’s, enzovoort.

Ik vind het belangrijk aan te tonen dat we – ook – in ons wonen geen rekening hoeven te houden met een oordeel van buitenaf. We maken onze eigen keuzes en zijn daar volledig vrij in.
Uw wensen staan centraal. Ik vul u graag aan met mijn ideeën, vakkennis, inspiratie en een stukje lef. U kunt hierin vertrouwen op een prettige samenwerking en een mooi resultaat.

In een uitgebreid interieurontwerp maak ik uw wensen zichtbaar door middel van een stijl-/materialenboard, tekening(en) van de betreffende ruimtes en een gedetailleerd plan. Hiertoe ontvangt u vooraf een gespecificeerde offerte, waarin u naar wens kunt strepen en aanvullen.

Ik ontwerp interieurs voor woningen, kantoren en schepen. Op de betreffende pagina’s vindt u hierover meer informatie. In mijn portfolio vindt u per categorie projecten die ik inmiddels heb uitgevoerd.

In de prijslijst vindt u mijn mogelijkheden uiteengezet. Wanneer u onderstaand contactformulier verstuurt, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Mondeling Interieuradvies

 • Hoe wordt mijn huis persoonlijker, meer bijzonder, meer mijn thuis?
 • Hoe krijg ik de ruimte in balans?
 • Waarom klopt ’t plaatje niet?
 • Wat ontbreekt er in mijn huis?
 • Wat voor kunst hang ik aan de muur?
 • Welke kleur brengt de gewenste sfeer?
 • Ik wil uit-/verbouwen, maar dan?
impressie mondeling interieuradvies tijdens vtwonen&designbeurs 2019

…zomaar een aantal vragen die bij u kunnen bestaan. Enkele woonvragen:

In een mondeling interieuradvies help ik u graag om de antwoorden hierop te vinden. Laagdrempelig, persoonlijk en professioneel. Na dit advies kunt u besluiten of u hiermee genoeg geholpen bent of wellicht meer wensen heeft.

Via onderstaand contactformulier, telefoon of mail hoor ik graag wat uw wensen zijn.

Lichtontwerp

Verlichting is een essentieel onderdeel van een harmonieus en uitgebalanceerd interieur. In vele woningen is het de sluitpost, waardoor net niet de puntjes op de i worden gezet. Dat is jammer. Ik geef advies in verlichting en maak voor u, indien u dit wenst, een uitgebalanceerd lichtplan. Bij nieuwbouw is een schakelplan voor de aannemer/installateur een meerwaarde en soms vereiste. Ook dit kan ik u aanbieden. Type armaturen, welk segment, welke stijl? Daar komen wij wel uit!

via andrea | lichtplan lichtontwerp presentatie
via andrea | lichtplan lichtontwerp presentatie

Ik hoop u te ontmoeten, in Friesland, op de Waddeneilanden of elders in Noord Nederland!

Interieurontwerp projecten
Interieurontwerp luxe vakantiewoningenbekijk
interieurontwerp & lichtadviesbekijk
scheepsinterieur multifunctioneel schip – ZWERVER Ibekijk
alle projecten bekijken? BEKIJK OVERZICHT
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte?

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Onderwerp

  Bericht


  CERTIFICERING EN PARTNERS
  © Copyright 2024 - ontwerp en realisatie vansander.nl