MENU

Interieurontwerp en lichtadvies – nieuwbouw jaren 30 gezinswoning

Opdrachtgever
Particulier, jong gezin in Leeuwarden
Type woning
Moderne jaren 30 nieuwbouw woning - 10 jaar oud
Uitgevoerd in
Januari 2018

Nieuwbouw jaren 30 gezinswoning

Voor een prachtige nieuwbouw jaren 30 woning werd door de opdrachtgever gevraagd: een gezellig, knus interieur met een stoere touch door middel van materiaalgebruik als staal, industriële verlichting, wandtegeltjes in de keuken, etc. Subtiele toepassing van behang. Een fijne plek voor het gehele, jonge, gezin. De eiken visgraatvloer en keuken waren reeds aanwezig.

Maatwerk

De enorme woonkamer vroeg om maatwerk. Maatwerk brengt kwaliteit in een ruimte en zorgt voor rust, voldoende bergruimte, decoratie- en zitmogelijkheden voor alle gezinsleden. Om de enorme ruimte tussen keuken en voorkamer te overbruggen is gekozen voor een lengtemeubel met diverse hoogtes. Het lengtemeubel biedt opbergruimte en decoratieruimte. De zitbank biedt zitplaats en de hoge kast zorgt voor hoogtevariatie.

Stalen deuren en houtkachel

Weer met als doel de lengtelijnen enigszins te onderbreken en de mogelijkheid tot afsluiting wordt voor stalen deuren gekozen. Dit geeft de industriële touch die subtiel mag worden doorgevoerd.

Daarbij is een houtkachel een absolute wens. Dit item zorgt voor een ziel in een ruimte. Een mooie centrale plek waar je als gezin wilt zijn.

De kleurrijke accessoires, behang en decoratie zoals gezinsfoto’s zullen persoonlijkheid aan de ruimte toevoegen. Een mooi plan om te maken!

CERTIFICERING EN PARTNERS
© Copyright 2024 - ontwerp en realisatie vansander.nl