MENU

Wie is Andrea?

Ik ben enthousiast, positief, creatief en daadkrachtig. Enigszins perfectionistisch kan ik nog noemen, en dan vooral ook in het streven naar het perfecte resultaat, het mooiste interieur(ontwerp) voor u! Het plezier in ontwerpen vind ik in het esthetische deel, altijd op zoek naar schoonheid, balans vinden in vorm, kleur en persoonlijkheid.

Mijn ontwerpen

Mijn ontwerpen zijn praktisch en sluiten perfect aan bij de vraag van de klant. En bij via andrea gaat dit samen met een vleug lef: Iets uitdagends wat opvalt in het interieur, zoals opvallend kleurgebruik, toevoeging van designklassiekers en meer. Subtiel waar het moet, uitbundig waar het kan.

Hoe ik werk

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van exclusieve- en praktische interieurs op boten en schepen. Door mijn maritieme achtergrond heeft de nautische wereld mijn speciale interesse. Ik werk met zowel zakelijke- als particuliere klanten in Noord Nederland. Via andrea is gevestigd in de havenstad Harlingen.
Kenmerkend voor mijn manier van werken is dat ik de zaken daadkrachtig aanpak. Ik zorg voor het ontwerp, het plan van aanpak, ik bewaak de deadline en zorg dat iedereen doet wat hij of zij moet doen. En afspraak is afspraak.

Behalve voor schepen en boten kunt u via andrea ook inzetten voor uw woning of bedrijfspand.
Maar voordat we samen aan de slag gaan is er altijd eerst een gratis intakegesprek.

Achtergrond

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_20190413_153630_428.jpg

Met een goed gevoel voor esthetiek en een behoefte aan een creatieve werkomgeving bleek, na een werkleven van 20 jaar als secretaresse, Interieurontwerp voor mij het vak waarin deze eigenschap en wens samenkomen. Ik ben hiermee in een enorm dynamische branche terechtgekomen, wat vanuit verschillende hoeken veel inspiratie oplevert. Een omgeving waarin ik mij met veel plezier begeef. Actuele kennis en inspiratie doe ik vooral op bij vakbeurzen, nationaal en internationaal. Ik bezoek musea, lees blogs en vaktijdschriften en volg workshops. Daarnaast geef ik regelmatig kleuradviezen in opdracht van Histor of Flexa en namens Sanoma Uitgeverij interieuradvies op het Styling Adviesplein tijdens de vtwonen&designbeurs 2015 t/m 2020. De editie 2020 is in verband met COVID 19 in een andere vorm gegoten nl. de digitale vorm. Hierin werden de interieuradviezen online gegeven, wat verrassend positieve resultaten gaf.

Opleidingen

In mijn zoektocht naar de juiste vakkennis en inspiratie heb ik de volgende opleidingen, cursussen/workshops gevolgd:

 • SketchUP via NIA Academie – 07-2020
 • Kleuradviseur via NIA Academie – 01-2017
 • LNV Verkoopstylist/Vastgoedstylist – 11-2014
 • Vakopleiding II Binnenhuisontwerp via NIA Academie – 2013/2014
 • Verlichting via NIA Academie – 2013
 • Trendwatching via NIA Academie – 2013
 • Webdesign – 2013
 • Interieur & Design via NHL – 2012

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte?

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Onderwerp

  Bericht


  CERTIFICERING EN PARTNERS
  © Copyright 2024 - ontwerp en realisatie vansander.nl