MENU

Interieurontwerp luxe vakantiewoningen

Opdrachtgever
Noazem en De Non, Luxe vakantiewoningen Slappeterp
Uitgevoerd in
medio 2022

INTERIEURONTWERP LUXE VAKANTIEWONINGEN

De opdrachtgever bouwde 2 prachtige luxe vakantiewoningen op zijn erf, bestemd voor de verhuur. De stijl werd warm, modern en eigentijds met een touch of design.
De woningen kregen 2 verschillende karakters: mannelijk en vrouwelijk, met de treffende namen: Noazem en de Non.

MOODBOARD | KLEURENPALET | MEUBILAIR

Aan mij de taak om een moodboard, een passend kleurenpalet en geschikt meubilair te adviseren, waarna we samen de verdere invulling hebben bepaald. Beide kleurenpaletten bestaan uit zachte basistinten (zand en pastel), waardoor de woning je als het ware omringt. Door levendige accentkleuren te kiezen komt een rustig palet tot leven. Het behang in de keuken geeft de woningen een stijlvol karakter.

SAMENWERKING MET DE KLANT

Een ontzettend leuk proces en vooral ook heel plezierig om samen met de klant te ontwikkelen. Het resultaat is geweldig en – op een enkele bijsturing na – volledig naar het oorspronkelijke idee uitgevoerd. De klant heeft de woning zelf afgestyled met een heel smaakvol eindresultaat.

Een prachtige plek om je onder te dompelen in de Friese natuur.

MEER INFORMATIE OVER DE WONINGEN

Luxe vakantiehuizen Noazem en De Non.

Luxe vakantiehuis Noazem.
De Noazem is uitgevoerd in een koel kleurenpalet en materialen, maar met het nodige charisma. Een fatsoenlijke non trapt immers niet in de eerste de beste!
Vanuit de woonkamer kijkt u uit over de omringende weilanden en via schuifdeuren heeft u toegang tot het overdekte terras. Er is een zithoek met een mooie leren bank en een smart TV, evenals een ronde eettafel met 4 comfortabele stoelen. De open keuken is volledig uitgerust en heeft een inductiekookplaat, koelkast, oven en vaatwasser. De badkamer is comfortabel: met een regendouche en een ruime wastafel met meubel. Vanuit de slaapkamer kunt u ook naar buiten kijken door 2 hoge ramen en natuurlijk heerlijk ontspannen op het royale kingsize boxspringbed.

De Non is ingericht met zachtere tinten, met zachtere materialen en met veel finesse. Natuurlijk, we hebben het niet over zomaar een Non….
Ook hier kijkt u vanuit de woonkamer uit over de omliggende weilanden. Een schuifdeur geeft toegang tot het overdekte terras. Er is een zithoek met een zachte bank en een smart-tv, evenals een ronde eettafel met 4 fauteuils. De open keuken is volledig uitgerust en heeft een inductiekookplaat, koelkast, oven en vaatwasser. De badkamer is comfortabel: met een regendouche en een ruime wastafel met meubel. Vanuit de slaapkamer kunt u ook door de hoge ramen naar buiten kijken en ontspannen op het ruime kingsize boxspringbed.

 

 

CERTIFICERING EN PARTNERS
© Copyright 2024 - ontwerp en realisatie vansander.nl