MENU

Schepen

Ik ontwerp interieurs voor woningen, kantoren maar ook schepen. Een hele specifieke branche, waar ik veel affiniteit mee heb.

Voor de scheepsbranche is het onderdeel interieur een onderdeel waar met creativiteit, lef en inspiratie veel resultaat te behalen is. Dit geldt voor zowel werkschepen alsook voor plezierschepen, jachten en woonboten. Vooral werkschepen worden over het algemeen vrij neutraal, inspiratieloos en onpersoonlijk ingericht, terwijl de geschikte en vereiste materialen in alle kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar zijn.
De schepen zijn veelal voorzien van de nieuwste hightech apparatuur en maatwerkmeubilair. Alles wel doordacht en iedere beschikbare cm. volledig benut. Praktisch en doelmatig. Hoe mooi is het dan om aan het interieur net zoveel kwaliteit, design en uitstraling toe te voegen als aan het exterieur, de techniek en de mechaniek.
Via andrea zorgt voor een expressief interieur, licht waar het moet, donker waar het kan, gemixt met smaakvol design. Een interieur waarin de bemanning zich thuis voelt en waarin aan alle wensen op het gebied van werken, loungen en relaxen wordt voldaan.

Via andrea zorgt voor een volledig kleurenpalet en combineert dit met verrassende combinaties op het gebied van wand-, vloer- en raambekleding.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Stuur mij gerust een bericht via het formulier onderaan deze pagina of bel naar tel. 0651188991

In de prijslijst vindt u mijn mogelijkheden uiteengezet. Wanneer u onderstaand contactformulier verstuurt, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte?

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Onderwerp

  Bericht


  CERTIFICERING EN PARTNERS
  © Copyright 2024 - ontwerp en realisatie vansander.nl