MENU

Woningen

Uw woning is uw veilige plek, de plek waar u graag thuiskomt en geborgen voelt. Mist u persoonlijkheid in uw interieur? Bent u toe aan een interieur dat u omarmt en waarin u uzelf met uw huisgenoten thuis voelt?

U vindt zoveel mooi, kleuren, meubels en stijlen, maar welke stijl past bij u? Omdat het hierin vaak om grotere uitgaven gaat, maakt dit de keuze voor aanschaf nog moeilijker. Herkent u dit?

Om uw interieur te kunnen laten groeien, help ik u een kader te maken. Wordt het een bepaalde stijl of een mix van stijlen, welke eyecatchers passen bij u? De aanschaf van meubels, accessoires, de beslissing voor kleur, wordt hiermee helderder. Verander in uw eigen tempo en uw huis wordt nog meer van u!

kleur- en materialenbord interieurontwerp particuliere woning

Gratis intakegesprek

In een gratis intakegesprek maken we kennis en bespreken we uw wensen, waarna u van mij een offerte op maat ontvangt. Uw eerste stap op weg naar uw persoonlijke, exclusieve interieur!

Vult u onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Bellen is nog sneller via tel. 0651188991.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte?

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Onderwerp

  Bericht


  CERTIFICERING EN PARTNERS
  © Copyright 2024 - ontwerp en realisatie vansander.nl