MENU

Interieurontwerp en realisatie kantoorgebouw

Opdrachtgever
offshorebedrijf, Harlingen
Uitgevoerd in
medio 2019

Kleurrijk, inspirerend en praktisch

Voor een bedrijf actief in de offshore branche is aan de haven in Harlingen een kantoorpand gerealiseerd van 2 etages. Het betreft een bestaand pand met inpandige loodsruimte.

De ruimte moest geschikt zijn voor minimaal 4 werknemers op de 1e etage en de sfeer uitademen van het bedrijf: ondernemend, eigentijds, innovatief en kwalitatief hoogstaand. Aan ieder aspect is evenveel aandacht besteed, te beginnen bij het kleurenpalet. Dit is een palet van diepblauw, grijsblauw, lichtgrijs, zwart/antraciet, wit, roestbruin/brick en mosterd. De witte plafonds en het witte kantoormeubilair geven het geheel de frisheid die het nodig heeft.

Identiteit van het bedrijf

Op twee plaatsen zijn visuals aangebracht: in de vergaderruimte is een blowup van de brug van een van de schepen aangebracht en bij de entree een varend schip. Hiermee is de identiteit van het bedrijf direct bij binnenkomst duidelijk.

Ondanks het uitbundige kleurgebruik straalt de ruimte rust uit, is het een passend geheel geworden, en het belangrijkste: is het geheel naar wens van de opdrachtgever.

CERTIFICERING EN PARTNERS
© Copyright 2024 - ontwerp en realisatie vansander.nl