MENU

Prijslijst

Een volledig interieurontwerp dat perfect bij u past of een mondeling interieuradvies aan huis? Mijn werkwijze vindt u hier.

1.
Mondeling interieuradvies aan huis of op kantoor (kleur, restyling, licht)
€ 135
Wat u ontvangt:
  • Mondeling advies van ca.1 uur
  • indien van toepassing: kleurcodes en kleurstalen, herindeling ter plaatse

Dit interieuradvies is laagdrempelig. Een mooie optie wanneer u slechts een aantal woonvragen heeft en even een klankbord nodig heeft om interieurbeslissingen te nemen. Dit advies kan plaatsvinden bij u thuis of op mijn kantoor.

Bij een restyling werk ik bij u thuis met de meubels en accessoires die u reeds in uw bezit heeft. Na inventarisatie van uw wensen, geef ik u (mondeling) alle tips die u nodig heeft om uw woning te verfraaien. Indien mogelijk herpositioneren we uw meubels ter plaatse in de betreffende ruimte.

In een kleuradvies, wat bij voorkeur bij u thuis plaatsvindt, help ik u met behulp van kleurstalen, na beoordeling van o.a. de lichttemperatuur in de ruimte, de kleur(en) te vinden welke het beste aansluiten bij uw wensen.

Bij het genoemde bedrag ben ik uitgegaan van max. 1 vertrek. Bij meerdere vertrekken geldt een meerprijs van € 35/vertrek.

Een laagdrempelig advies met een groot en vaak verrassend resultaat!

U kunt uw advies laten uitwerken in een interieurplan waarmee u verder aan uw interieur kunt bouwen. Dat traject bied ik u op verzoek, aanvullend in een maatwerkofferte aan.

2.
Interieurontwerp - indeling, meubilair, styling en/of licht
Offerte op maat
Wat u ontvangt:
  • Moodboard & materialen/stijlboard
  • Kleurenpalet
  • Indelingsplattegrond, handgetekend 2D of 3D
  • Perspectieftekening(en), handgetekend of 3D
  • Aankoop-/stijladvies, gebonden op A3 formaat

Een volledig interieurontwerp omvat een totaalplan voor (her)inrichting van één of meerdere vertrekken in uw woning, zoals woonkamer, keuken, werkplek, slaapkamer.

De eerste stap naar een exclusief interieurontwerp voor u, start met een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis. Vervolgens ontvangt u een complete offerte, waarin u naar wens kunt toevoegen en wegstrepen. Na uw akkoord ga ik voor u aan het werk.
We plannen overlegmomenten in om de ideeën met elkaar te bespreken om te komen tot een passend en smaakvol ontwerp voor uw woning.

Dit ontwerp ontvangt u uitgewerkt op schaal, gebonden en kunt u naar wens door mij laten realiseren.

De onderdelen hiernaast vermeld, zijn gebaseerd op een volledig interieurontwerp.

3.
Uurtarief bij projectrealisatie, coordinatie, shoppings en overige werkzaamheden
€ 75

Genoemde bedragen zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten t/m 50 km. Bij afstanden > 50 km. geldt een km. tarief van € 0,20.

CERTIFICERING EN PARTNERS
© Copyright 2023 - ontwerp en realisatie vansander.nl