MENU

interieurontwerp & lichtadvies

Opdrachtgever
Particulier, tussenwoning, Mijdrecht
Uitgevoerd in
januari 2020

WARM EN TIJDLOOS

Interieurontwerp en lichtadvies: Opdrachtgever wenste een warm, strak en tijdloos interieur met industriële accenten. De warmte hebben we toegevoegd door middel van een warme terratint (spiced honey, Flexa) op de wand, gecombineerd met een fris lichtblauw en zachte nude tinten. Een okergele bank en steenrode accenten in bijzettafels, aangevuld met zwarte verlichting en industriële eettafel en sidetable maken het een smaakvol geheel.

MAATWERK

Maatwerk in het interieurontwerp voor kwaliteit en stijl: Extra aandacht is besteed aan de grote wand halverwege de kamer. Dit is een functionele, technische wand geworden met een maatwerkmeubel, geschikt voor tv en ingebouwde geluidsboxen en stereoinstallatie. De lengte van het meubel benadrukt de lengte van de wand. De subtiele verlichting (o.a. Here comes the sun, DCW) en extra ruimte voor decoratie geven deze (nis)wand een mooie, stijlvolle uitstraling met kwaliteit.

PERSOONLIJKE WAND

De lange wand van keuken naar zithoek is halverwege gebroken door een grote cirkel in kleur, toegevoegd met ronde familiefoto’s. Dit geeft de lange wand schwung en persoonlijkheid. Het zicht erop vanaf de eethoek maakt het gezellig en uitnodigend.

Een prachtig, sfeervol resultaat waar de bewoners, en ik, erg blij mee zijn.

CERTIFICERING EN PARTNERS
© Copyright 2024 - ontwerp en realisatie vansander.nl