MENU

Interieurontwerp

Graag laat ik u met een eenvoudig of juist uitgebreid interieurontwerp zien dat iedereen het in zich heeft om een persoonlijk interieur te creëren. Hierin speelt goede of slechte smaak geen rol. Daarover valt immers niet te twisten. Het belangrijkste is dat u zich met uw huisgenoten thuis voelt in uw eigen huis. Ik help u graag om balans en persoonlijkheid aan het interieur toe te voegen, waarin het praktische aspect ook wordt meegenomen. Ik kijk hierbij naar de samenstelling van uw huishouden, aantal personen, leeftijden, dagelijkse routines, hobby’s, enzovoort.

Ik vind het belangrijk aan te tonen dat we – ook – in ons wonen geen rekening hoeven te houden met een oordeel van buitenaf. We maken onze eigen keuzes en zijn daar volledig vrij in.
Er wordt nu vaak naar de omgeving gekeken: hoe woont die en hoe hoort het? Smaak is zeer persoonlijk en heeft niets met de buitenwereld te maken: eigenheid, persoonlijkheid maakt het leven prettiger en lichter.

Uw wensen staan centraal. Ik vul u graag aan met mijn ideeën, vakkennis, inspiratie en een stukje lef. U kunt hierin vertrouwen op een prettige samenwerking en een mooi resultaat.

In de prijslijst vindt u mijn mogelijkheden uiteengezet. Wanneer u onderstaand contactformulier verstuurt, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Ik hoop u te ontmoeten, in Friesland, op de Waddeneilanden of elders in Noord Nederland!

_TF05892

Interieurontwerp projecten
scheepsinterieur multifunctioneel schip – ZWERVER Ibekijk
LICHTPLAN & KLEURADVIESbekijk
Interieurontwerp en realisatie kantoorgebouwbekijk
alle projecten bekijken? BEKIJK OVERZICHT
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte?
Naam
E-mailadres
Onderwerp

Bericht


CERTIFICERING EN PARTNERS
© Copyright 2020 - ontwerp en realisatie vansander.nl