MENU

Partners en lidmaatschappen

Logo Regent

In Regent Makelaars, Oudehaske, heb ik buiten regio Harlingen een nieuwe partner gevonden op het gebied van verkoopstyling en interieuradvies. Regent Makelaars is een innovatieve, actieve makelaar en heeft in de regio Heerenveen een mooi groot bereik. Clienten van Regent Makelaars kunnen via hen voor verkoopstyling en/of interieuradvies van via andrea | interieur & design.

 

Van der Wal Makelaars

LOGO vdWal RGB

Met Van der Wal Makelaars heb ik een nauw samenwerkingsverband. Dit betreft verkoopstyling, verhuurstyling, modelwoningen en meubelverhuur. In onderstaande folder staan alle mogelijkheden vermeld.

Verkoopleaflet a4-defintief-9april2015

LNV

Landelijk netwerk verkoopstylisten:

via andrea heeft de opleiding Verkoopstyling gevolgd bij het LNV. Hiermee is via andrea automatisch gecertificeerd en is zij verzekerd van landelijke ondersteuning. LNV stylisten steunen elkaar in de vorm van klankborden en in opdrachtverstrekking.

Bns Crisp

Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten:

via andrea is aangesloten bij en volledig lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten. Deze vereniging werkt gunstig als een inspiratiegroep om te klankborden en om op de hoogte te blijven van de actualiteiten in de interieurbranche en op het gebied van verkoopstyling. Gezamenlijke activiteiten als internationaal beursbezoek, workshops, trendbijeenkomsten, etc. worden veelvuldig georganiseerd.

 

CERTIFICERING EN PARTNERS
© Copyright 2020 - ontwerp en realisatie vansander.nl