MENU

Digitale woningpromotie

Wanneer een woning nieuw op de markt komt, is de eerste indruk op internet cruciaal. Dat trekt potentiële kopers over de streep om al dan niet tot bezichtiging over te gaan. Een optimale presentatie op Funda is hierin van belang. Een professionele fotopresentatie is de beste uitnodiging voor een bezichtiging.

Deze fotopresentatie kan worden uitgebreid met digitale woningpromotie: professionele 2D/3D plattegronden, een video/slide show en een website. Daarbij kan de potentie van de woning worden gevisualiseerd door middel van een digitale restyling: Er is maar één kans op een eerste indruk…

…tenzij uw woning al geruime tijd te koop staat, zonder verkoopresultaat! Een extra zetje in de vorm van verkoopstyling biedt hierin uitkomst: ik bezoek u thuis en adviseer u hoe uw woning aantrekkelijker wordt voor de grotere doelgroep: een restyling met bestaande meubels, een tijdelijke inrichting met gehuurd meubilair of een uitgebreid advies met schilder– en/of aannemingswerkzaamheden. Aan u de keus!

Nadat de woning verkoopklaar is gemaakt, fotograferen we deze, zetten we hem als NIEUW op Funda en komt deze weer in het vizier van de huidige groep potentiële kopers: dat is uw tweede kans op een eerste indruk!

CERTIFICERING EN PARTNERS
© Copyright 2020 - ontwerp en realisatie vansander.nl